Gedichte sortieren nach:

Displaying 1-2 of 2 results.

Leidenschaft

Angelika

Kategorie: Liebesgedichte   Autor: Angelika
19.12.2021    0    3    134

LEIDENSCHAFT

Als  er mich ansah, war es um mich geschehen.
Auch er war überwältigt von der Anziehung, die uns plötzlich gefangen nahm.
Wie konnten unsere Gefühle jetzt nicht mehr [ ... ]

Weihnochtn wia imma?

Angelika

Kategorie: Weihnachtsgedichte   Autor: Angelika
18.12.2021    2    2    75

WEIHNOCHTN WIA IMMA?

Weihnochtn steht wieda vua da Tir,
Nostalgie pur, - glaube mir!
Bei uns muass ollas imma sein,
wia domois ois da Bua no klein.

Jedes Johr da gleiche Bam,
g'feiat wird [ ... ]