A beetle grew banners
Afore sank Father
Took his line to his love
As he does when it's dark
When Áxkoll undressed
Kúldifrey his cap drew
To swim on the surface

A beetle a bill grew
Don't call me darling
I'm no alum
Your claws were cold
Serene stresses were sung
Blăhérra's hammer was hurled
The bull running boldly

Three talons twice
A beetle bore
Last time I saw a turn
Prevening a bovine
Jötunn keeps twisting
When Áptflyt's teamed up with
Where the beetle's bearded


© Psápfo


1 Lesern gefällt dieser Text.



Beschreibung des Autors zu "Navigation"

Polýmnia diktierte mir dieses kurze Gedicht vom 21. (i.e. vom Tag nach Lí̄ða) bis zum 23. Iunius 2023 CE.




Kommentare zu "Navigation"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Navigation"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.