Ne znas kako boli me
to sto nisi tu i sto nema te.
Ti ne znas koliko sam suza isplakala,
koliko sam samo jutra budna docekala.
Ti ne znas kako sve to mene boli
jer i dalje te moje srce ludo voli.
Ne,ne placem vise
to mi jace boli stvara,
pokusavam sakriti bol
a u ocima se vidi istina prava.
U njima mozes vidjeti samo bol i tugu,
u njima se vidi sve
jos budna sanjam te.
Ne znas ti da moje srce kuca tise
da te volim svakim danom sve vise,
ne znas ti koliko me dusa boli
nikad nece moci da te preboli.
Ne znas sve to ti
a ipak sudis mi!


© Stranger


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Ne znas ti!"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Ne znas ti!"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.