datt blood Fiete gau sien Köm dor hat


„Hein, vertell mien Jung, vertell mie watt!“
„Weet, hev hüt no gor keen Lütt`n hat!“
„Jo, de Wind steit good, bliv mol dor stehn,
und nu sabbel man Hein, oh is datt schön!“

„Fiete, schall di datt nu better goon?“
„So`n Beten Hein, lot dien Muul bloot op!“
„De Wind steit good, de mok dat schon!“
„Jo, dat bruuk mien Noos jüss in mien Kopp!“

„Nö, Fiete,schiet watt op dien Kopp!“
„Mie dröch dorbie de Hals jor ut!“
„Dor bruuk ick glieks`n Lütt`n op!"
„Jo Hein, ick ok, watt mutt, datt mutt!“

„Hein, mien „Kompass“ sech dat is so wiet,
mien Noos hepp sich dor röber dreit!“
„Kiek, Kniep is open achter, nu ward Tiet!“
„Jo Fiete, man to, datt jü datt better geit!“


© Truebi


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "schmucke Riemels mol wedder op platt"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "schmucke Riemels mol wedder op platt"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.