Life
Has been
A House
Of changing
Faces.

Some Friendly,
Some ugly,
Some in Love.

Oh yes
I used
To crawl
In agony....`n Pain

It
Was´nt
Easy...

`N
I can`t go
Back no more..

I
have still
The Tracks
To remind me..

When i wanna..
Voice in the Spirit..
Don`t do...
Oh yes,
I used
to crawl
in agony...
For a long...

House of changing Faces..

(for D.Blue)


© frio


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden



Youtube Video



Kommentare zu "changing Faces"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "changing Faces"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.