Kad zena voli
tad je ljubav vodi,
poput je djeteta,
njenoj sreci nema kraja.
Kada zena voli
tad sve oprasta,
za nju ne postoji granica.
Kada zena voli
za ljubav se bori
i cini sve moguce
da ljubav ne prestane.
Kad zena voli
to ti i govori,
na svaki nacin pokazuje
do koga joj je stalo najvise.
Kada zena voli
tad ugada,
za nju je svaka sitnica vazna.
Kada zena voli,
voli srcem svim
i ponosi se tim.
Kada zena voli
prati kao sjenka,
ono sto je njeno cuva i pazi.
Slucaju nista ne prepusta
ni onda kad se na koljena spusta
da moli za ljubav.
Zena kada voli
zanemari samu sebe,
njena ljubav je tako snazna.
Nikad nece reci da joj ljubav nije vazna.
Kada zena voli
za ljubav je spremna i zivot da da
jer ljubav je smisao zivota,
ona to zna.


© Stranger


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Kad zena voli"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Kad zena voli"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.