Last night I heard someone singing
beautiful as of a bird
but although I liked this swinging
I didn't understand a word.

Tonight I heard the same singing.
I tried to listen as good as I can,
but at least, when my bells were ringing
I realized: it was just the song of a drunken man.

But I wonder how his sad song would sound
if he were sober, clear and wise
and his heart without a wound.
Would I have the same tears in my eyes?


© Verdichter


20 Lesern gefällt dieser Text.

Unregistrierter Besucher

Unregistrierter Besucher


Unregistrierter Besucher

Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher
Unregistrierter Besucher


Beschreibung des Autors zu "The sad song of a drunken man"

Aus meinen Hamburger Erlebnissen.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "The sad song of a drunken man"

Re: The sad song of a drunken man

Autor: Callme-ismael   Datum: 27.06.2018 10:40 Uhr

Kommentar: ... sehr schön, wenn auch traurig: oder deshalb gerade vielleicht schön :)

Kommentar schreiben zu "The sad song of a drunken man"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.