i feel like
I avoid to shine bright
when i'm with those I like
for I fear they decide
to throw dust on me.
To overshadow me?

This usually causes me fright
worse than serious things that cause me to seek to flight
away from what i want
for what i wanted caused me to feel bland
for what i feared
should have been most endeared.

So when i was allowed to help you write,
something I know alright,
something that grabs me fully
i managed to engulf in my duty
to be a little golden Ingot
since I forgot; I'm an idiot.


© Longlegs


1 Lesern gefällt dieser Text.

Unregistrierter Besucher

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Rare occasionality"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Rare occasionality"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.