Für A.J.

Sorrow! Bittersweet. Runs water through my veins
Morning! Oh, shall not become the evenings better place

When wise words left unspoken
And white sheets stay out clean
My veins, from to much load, are broken
And heavy tears leave silver sheen

Will I see thee through waterfalls?
Will I see thee through rain?
Oh, Dear. Please take my seeking love!
For there is so much more to gain.

And sun appears. Shining colours, glinting bright
Makes me rush to see those eyes, that brought me great delight!


© Bettina Müller, Alle Rechte vorbehalten,besonders das Recht auf Vervielfältigung und Verbreitung,sowie Übersetzung.Kein Teil des Textes darf ohne schriftliche Genehmigung des Autors reproduziert oder verarbeitet werden!


1 Lesern gefällt dieser Text.





Kommentare zu "Lovers eyes"

Re: Lovers eyes

Autor: Scarlett   Datum: 07.01.2014 13:13 Uhr

Kommentar: Bittersweet, one of the typical style? Gut Geschreibung aber gleich sorrow.

LG

Kommentar schreiben zu "Lovers eyes"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.