Wann sogd ma Seawus
beim kemma oda beim geh?
Doch de Zeid middndrin
is fian Draadsch doch so schee.

G´raschbed und g´flunkad
zua Schou es wead glachd,
übas Graiz ham de Finga
hindam Buggl grod gmachd.

Zwischn kemma und geh, es gibd
schaurig Grusl-gschichdn,
eazäihd mid koida Seele
danoch muass mi ned richdn!

De Frog, se schdähd im Raum
wenn´s middndrin voabei,
sog ii´s wia de andan?
Den „Abschiedsgruß“ so glei.

Seawus, - bei pfiadde i bleib
s´iss doch vui schena,
ois authentische Bay´rin
miassd an seawus mi gwehna.

© Teresa Ruebli Ж April 2015


© Teresa Ruebli


4 Lesern gefällt dieser Text.




Unregistrierter Besucher


Beschreibung des Autors zu "Zwischn Seawus und pfiadde"

Verbreitung, Vervielfältigung, bearbeiten nicht gestattet.




Kommentare zu "Zwischn Seawus und pfiadde"

Re: Zwischn Seawus und pfiadde

Autor: possum   Datum: 10.04.2015 1:57 Uhr

Kommentar: Pfiadi ... gfoid ma ... servus a ...! LG!

Kommentar schreiben zu "Zwischn Seawus und pfiadde"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.