Just like a bird in the sky.

Fly high.

Like a windboe in the air.

Higher.

Just like swimming clouds in the sky.

Higher.
Higher.
Higher.
But…

When i touch the exosphere…

I am falling.

Deep.

Like a stone in the water.

Deeper.

Just like…

Like…

A corpse in the coffin.

The I burst into a million stars.

And the fragments will fly high enough.


© Violet E.


0 Lesern gefällt dieser Text.


Beschreibung des Autors zu "High enough"

Violet E.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "High enough"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "High enough"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.