Liebs Räbeli, liebs Bäbeli
wie isch doch üsi Wält
im tuusigs hübsche Städeli
uf's allerbeschti gschstellt
Wänn d'Sunne schient durs Fänschterli
am früene Sommertag
und üsers Güggels Kikerikii
rüeft: Ufsto usem Schlag
Dänn fühled mer üs wohl und frei
und schüched kein Vergliich
mit jedem andere Dehei
i üsem Märliriich


© Ludwig Weibel


1 Lesern gefällt dieser Text.


Diesen Text als PDF downloaden



Youtube Video



Kommentare zu "Liebs Räbeli, liebs Bäbeli"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Liebs Räbeli, liebs Bäbeli"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.