On this
Rainy Sunday
Grey in Grey.
Inside
Outside.
Burden with a
Sense of your
Sadness `n woundness.

`n all of
A sudden...
At early Afternoon...
Sadness,
Woundness,
Bitterness...
It all
Fades away.

Tenderness,
sweetness,
Fades inside.

Sunshine
Fades in
Outside.

Beloved
Honeymoon..
Ich denke das...
Oh,
Honey...
I`M
Very damm`n
Shure-
YOU
Have
Heard-read
Something...

Oh Honey,
Streams
Of Heart-
No ONE
Can
Catch `n bound them.

Streams
Of heart
Flows
From Send
To
Receive.
`n
Back `n forth.

Oh Honey,
No One,
Can
catch and bound
Them.

Streams
Of Heart
Flows
From
Inside to Inside.

Beloved
Honeymoon-
Million
Thanx
For
That
wonderfull
Stream!


© frio


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden



Youtube Video



Kommentare zu "Streams"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Streams"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.