Gedichte sortieren nach:

Displaying 1-7 of 7 results.

Auf der Suche nach Antwort

AnnelieseBraun

Kategorie: Gedichte über Gefühle   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    1    814

Wie kann ein einziger Moment
alles verändern?
Wie kann ein einziger Kuss
so viel auslösen?
Wie kann eine einzige Berührung
alles auf den Kopf stellen?
Wie kann ein einziges Gefühl
mich so [ ... ]

Feelings

AnnelieseBraun

Kategorie: Liebesgedichte   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    0    1112

What did you do to me?
Suddenly I?m able to see
all the things behind the scenes.
I don?t know what it means
when I look at you this way
but I know I wanna stay
by your side for ages.
I was alone on [ ... ]

Life

AnnelieseBraun

Kategorie: Lebensgedichte   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    0    770

Some things never change
Even when they?re looking strange
Everyone?s to take it
Just the way it is
We can?t change reality
That?s a liability
Why are we asking so much?
About everything we cannot [ ... ]


Confused

AnnelieseBraun

Kategorie: Sehnsucht Gedichte   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    0    774

Boy you know I miss you
and I hope you miss me too.
Where are you right now?
I felt my tears flow
when you leaved me.
I know I can?t see
but I think I can feel.
And what I feel is real [ ... ]

Reality

AnnelieseBraun

Kategorie: Gesellschaftskritisches   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    0    588

I see people standing in a crowd
always busy, never hanging around.
What?s up in here?
Eleven-year-old drinking beer.
They?re hanging up at the station
?Fuck school, we need no education!?
Parents [ ... ]

The End?

AnnelieseBraun

Kategorie: Liebesgedichte   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    1    857

I don`t know what to do
But I guess I love you
And you love me...
But can you see
that we are in love?
Yes, we kiss, we touch...
But isn`t it too much?
Maybe we should wait
`cause it`s too [ ... ]

Why

AnnelieseBraun

Kategorie: Seelenschmerz Gedichte   Autor: AnnelieseBraun
08.04.2011    0    0    441

Why don?t you Talk to me
Why don?t you trust me
Why can?t you tell me
What?s going on with you
Why do I always
Have to beg for an answer
Why are you always
Hiding your problems
Why do you try
To keep [ ... ]