Gedichte sortieren nach:

Displaying 1-1 of 1 result.

Wissädal

Baschdl94

Kategorie: Lustige Gedichte   Autor: Baschdl94
31.03.2019    0    1    41

Wissädal isch de geilschte Ort uff de Welt.
Wissädal do wu mir alles gfällt.
Doi Mensche mit ihrem Dialekt,
Wu nimmond fremms ebbes checkt.
Ob 1. Mai oddä Vaddädag,
Zu äm Bier werd nie noi [ ... ]