Getting old together
with some farts in my ear.
Getting old together,...
it wasn't me, I swear!

Let me hear your slightly breeze
so that I know, you're still alive.
The birds are falling down from trees
but we will ever survive!

If I hear your grolling thunder
I'll ever know where you are.
It allay all my hunger
that I know, you're not so far.

Getting old together
with your farts in my ear.
Oh please, please say it!!!!
"It wasn't me, my dear!"


© Mira Draconis


0 Lesern gefällt dieser Text.


Beschreibung des Autors zu "Getting old together"

Manchmal habe ich, wenn ich nicht einschlafen kann, solche "Was wäre wenn"-Geschichten im Kopf..... dies ist eine davon, die mich lachend ans Bett fesseln konnte. (9.März 2019)




Kommentare zu "Getting old together"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Getting old together"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.