Moodulation to sadness
Moodulation zu Traurigkeit

Is it a feeling or a state?
Is it attitude or fate?

You feel like noone cares for you
and all your feeling turning blue.

There is a fist pressing your heart
a claw tearing your soul apart.

Have you felt lonely in a crowd?
When all your wanted is to shroud?

Have you felt lonely in a dream?
Then you woke up and start to scream?

Have you felt lonely for so long?
Your soul is singing the same song?

You see no end you see no way,
don't even know to whom to say?

Better say welcome to this fate,
cause everyone will feel this state.

As long as all don't care for others
There are no sisters and no brothers.


© Alle Rechte vorbehalten, besonders das Recht auf Vervielfältigung und Verbreitung sowie Übersetzung. Kein Teil des Textes darf ohne schriftliche Genehmigung des Autors reproduziert oder verarbeitet werden. - http://www.facebook.de/moodulators


1 Lesern gefällt dieser Text.



Beschreibung des Autors zu "Loneliness"

Ich weiß nicht, ob man hier nur Gedichte auf deutsch posten darf. In der letzten Zeit versuche ich auch einige auf englisch...
Das Bild zu dem Gedicht findet sich hier: https://www.facebook.com/moodulators/photos/a.1511726125740430.1073741828.1511320929114283/1514141002165609/

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Loneliness"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Loneliness"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.