He´s coming.
With a knife.
In your house.
He´s coming.

He´s coming.
With the intend to kill.
You´re lying in your bed, innocently.
He´s coming.

He´s coming.
The killer stands beside you now.
You´re asleep.
He´s coming.

He´s coming.
The knife is in your chest.
Blood is everywhere.
He´s coming.

He´s leaving.
Nobody knows, he was there.
Everything is quiet.
Now, he´s gone.


© Selbst verfasst.


0 Lesern gefällt dieser Text.


Beschreibung des Autors zu "Murder"

Das ist mein zweites Gedicht.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Murder"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Murder"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.