Da Faggd is a Tadsach´
meisdns so oda so,
und ofd moi ganz andas
doch Eakenndnis machd froh.

In Gsichda nei schaun
wos is´n draus gwoan?
Und de Farbn dea Aung
fia „zum nochdenga“ dahoam.

Rechd faggdisch ealebd
a Tadsach´ aa iis,
des lieng auf da Laua
ned „gschbaasig“, ganz gwiis.

Doch anders-rum gseng
koan Nudzn hod´s ghabd,
s´eifanga war schlechd
es hod wieda ned klabbd.

Zum Schluss nu a Zeile
üba „Nähe“ und „Schbui“
s´gähd scho vui Jahr
ohne Rüggsichd auf s´Gfui.

-- andersrum --
© Teresa Ruebli


© Teresa Ruebli


1 Lesern gefällt dieser Text.


Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Anders-rum"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Anders-rum"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.