Egal wo i hi gäh
ea duad mi begleidn,
manchmoi i schbia des
duad neba mia schreidn.

I schreib eahm an Briaf
vo Soagn und Kumma,
schdark i vadrau
ea is um mi umma.

Bor Wöadda vo Angsd
drei Zeiln vom Tod,
an Absadz mid Leidn
a Gschichd vo da Nod.

Wia kannd i nua machn
wos soi i nua doa,
gäh, schigg doch an Wink
mia im Sässl alloa.

I bidd um dei Huif
und dank dia fian Schudz,
i schreib nu a Zeile
de Biddn aus nudz.

Du nimmsd gean mei Hand
wuisd des Besde fia mi,
um „Seavus“ zum song
do is a bissal nu hi…..

…a gloans bissl…

© TR Sept. 11


© Teresa Ruebli


1 Lesern gefällt dieser Text.


Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "An mein Schudzengl"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "An mein Schudzengl"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.