It's funny how you smile
When you see the end
You know it's coming near
Even if it's not yet
A broken smile,
Tears running down your face
An ending love
I knew it from the first time we met
I was a dreamer I know
To think this could work
But dreaming is good
Or baby, is it not?
I dreamed of a relationship
With a girl like you
That would last forever
But now.. Oh fuck it I hate my life!!


© Copyright by Mark Neal. All rights reserved.


1 Lesern gefällt dieser Text.

Unregistrierter Besucher

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "End"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "End"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.