I didn´t know what to say,
Every time I saw you.
Met you at the beach one day,
But didn´t know what to do.

I hid behind a car,
When I saw you walk by.
I want to know who you are.
When you were here, I felt high.

I jumped for joy,
When you told me your name.
I bought you a toy.
I know you think I´m insane.

We were in love,
for only a week.
Now, you watch from above.
Tears are rolling down my cheek.


© Selbst verfasst.


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "In Love"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "In Love"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.