There is something inside me
Which wants to escape, wants to be set free
Something powerful, electric and intense
Something like a sixth sense
Something which directly leads to you
Making me feel crazy, blue

But I am afraid to follow
My heart already is a hollow
So why am I reading -written in different fonts-
"The heart wants what it wants"


© Caroengls432


1 Lesern gefällt dieser Text.

Unregistrierter Besucher

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "The heart wants what it wants"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "The heart wants what it wants"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.