Ako si me volio
sto si mi boli nanio?
Zar za tebe nista sveto nije,
zar to ljubav je?
Znas li kako boli
kada ti neko tvoj nanosi boli,
neko ko bi trebalo da te voli.
Za mene ljubav je sve
zato ti oprastam grijehe te
i molim Boga da ti ljubav da
da jednom i ti zavolis
kao sto volim tebe ja.


© Stranger


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Zar to ljubav je?"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "Zar to ljubav je?"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.