Inside your eyes glew open fire
which burned my body whole and whole,
nobody´s ever since been able
to get the flames out of my soul.
Inside your eyes I saw an ocean,
I drowned in them with every look,
I tried to find your ocean´s secret,
deep on the ground, how long it took.
Today I know your secret´s answer,
your eyes are entries to your heart,
by looking through this deepest water
I got to know you, every part.
You seemed so serious, so quiet,
you didn´t seem to laugh at all,
I should have seen: Your eyes were laughing,
Through them you talked like water´s fall.
I wish I could have known it early,
I would have been no stupid girl,
I wish I could turn back the minutes,
Maybe I would have kept my pearl.


© by Theresa


0 Lesern gefällt dieser Text.


Beschreibung des Autors zu "Your Eyes"

eins der Gedichte die ich mit 16 schrieb.
Für meine ewige Jugendliebe!

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "Your Eyes"

Re: Your Eyes

Autor: Hans Finke   Datum: 28.05.2010 16:24 Uhr

Kommentar: It is often too late to realize what one`s lost anyway. - How deep you feel!

Kommentar schreiben zu "Your Eyes"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.