I never open my heart,
before me you see.
But now you are far,
far away from me.

I don't open my heart,
now you go away.
You open the scar,
I don't know to say.

You have broken my heart,
my hopes and dreams,too.
For all time you are far,
I will miss you.

I never open my heart,
before me you see.
Now you are far,
don't forget me.


© Avalon1990


0 Lesern gefällt dieser Text.




Kommentare zu "I never open my heart"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "I never open my heart"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.