znala sam da me volis,
za tvoje neprospavane noci
ja sam uzrok bila
ali jedno nisi znao
da se i u mom srcu tuga krila.
Voljela sam te a to nisi ni slutio,
pokazivala ti a ti cutio.
Reci ti nisam smjela
a nisam ni mogla ni htjela.
zasto da ti upropastim sve?
Ja to nisam zeljela.
Volim te jos istim zarom,
sve u meni tinja.
Stalno mislim na tebe,
u mom srcu za tebe uvijek mjesta ima.
Puno sam te pozeljela,
eh kad bih te samo vidjela
da srcu das snage da nastavi dalje
jer bez tebe ovaj zivot tuga je.
Boli svakim danom vise
to sto te nema
i ove rijeci sto tebi pisem
i dalje bole
i boljece jos vise
jer moja osjecanja ce ostati ista.
Ponekad u oku iskra zablista
i nada da ces shvatiti
i da ces se vratiti.
Znaj da te volim
i voljecu dok postojim
i kad me ne bude vise
vrijeme nece nista da izbrise.


© Stranger


0 Lesern gefällt dieser Text.

Diesen Text als PDF downloaden




Kommentare zu "U mom srcu za tebe uvijek mjesta ima"

Es sind noch keine Kommentare vorhanden

Kommentar schreiben zu "U mom srcu za tebe uvijek mjesta ima"

Möchten Sie dem Autor einen Kommentar hinterlassen? Dann Loggen Sie sich ein oder Registrieren Sie sich in unserem Netzwerk.